laatste nieuws

Proclamatie 2016-2017

Een drietal weken geleden studeerden onze zesdes af. De volgende fotoreportage is een mooie herinnering aan hun proclamatie.

 

Festivaldag

Net zoals vandaag konden we vorige vrijdag genieten van schitterend weer. Het had dus niet beter gekund voor de festivaldag van vorige week.

Fotoverslag

Project Vandezande - voorstelling

Op woensdag 24 mei ging de presentatie van het  project Vandezande 2017 door in het auditorium.  De leerlingen van de 6WW8 presenteerden hun eindwerk wiskunde/mechanica aan de heer Dries Vandezande, directeur Isabelle Dekeyser, oud-directeur Jean Pierre Parreyn  en leerkracht geschiedenis Joachim Bonny.  De ene groep had het over mengproblemen, de andere groep presenteerde een krachtenstudie voor het openen van de Mexico-brug in Antwerpen, de brug naar het eilandje die nu volop in de actualiteit is door de recente renovatie.  De brug wordt ingeschakeld in het kader van het BAM-tracé om de bereikbaarheid van Antwerpen te verhogen.

Fotoverslag

SurvivalTrophy

Naar jaarlijkse gewoonte namen we ook dit schooljaar op woensdag 24 mei deel aan de prestigieuze en fel betwiste Survival Trophy in het sport- en recreatiepark de Blaarmeersen in Gent.

Volgende teams kwamen aan de start:

Team 197: Emma Butaye, Melissa Dielemans, Camille Pieters, Elise Vanoverschelde
Team 196: Bauke Mares, Sylvie Vandermarcke, Justine Vandewalle, Maarten Deroo
Team 195: Niels Verstraete, Andres Vanluchene, Louis Debruyne, Senne Devos
Team 198: Lisa Castelein, Laurissa Demeulenaere, Laurence Cornelis, Thilde Corveleyn
Team 199: Lotte Bonte, Julie Vandenbussche, Roos Demoen, Stien Bryon

Dit alles onder het motto ‘deelnemen is minstens even belangrijk als winnen’… de fun en de kick primeren, konden we de leuke ervaring en toffe namiddag afsluiten!

Fotoverslag

Peter en Meter activiteit - eerstejaarsbal

Als wij niet naar het feest kunnen, dan laten we het feest naar ons komen... moeten de eerstejaars gedacht hebben. Samen met hun peter of meter vierden ze hun laatse activiteit samen. Bekijk hier de mooie plaatjes.

Kalender

loader

Binnenkort

Geen activiteiten gevonden

VOLG ONS OOK OP 

Volg ons op Twitter! Like ons op Facebook!

Een nieuwe school en studierichting kiezen is niet altijd even makkelijk. Kies je voor de optie Latijn, STEM of Moderne? Misschien kan dit je helpen…

Lees meer...

Na het tweede jaar moet je een keuze maken. Op onze school kun je kiezen uit Economie, Humane Wetenschappen, Latijn en Wetenschappen.

Lees meer...

Na het vierde jaar moet je opnieuw een keuze maken. Op onze school kun je kiezen uit 8 richtingen die verderbouwen op de richtingen uit de tweede graad.

Lees meer...

Foto Albums

Oud-Leerlingen

reunie20162017

Ouderraad

ouderraad

Infobrochure

infobrochurevoorblad